SC NOVA METAL INOX SRL este o firma creata in scopul realizarii de lucrari din fier forjat de calitate superioara: porti, garduri, balustrade, copertine inox, balustrade, confectii metalice, hale, structuri usoare, scari, alte confectii metalice in functie de cerintele clientilor.

Domeniul de activitate al firmei se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si societatilor comerciale.

Experienta firmei in domeniu este de 15 ani, in tot acest timp realizandu-se un portofoliu generos de lucrari din fier forjat, inox si confectii metalice.
Portile, panourile de gard si balustradele se pot realiza din diferite materiale cum ar fi patrat (12 x12, 14 x14, 16 x16), teava lisa sau teava amprentata (15 x15, 20 x20).

Unele din modelele prezentate se pot confectiona atat din teava lisa sau amprentata, cat si din fier plin, amprentat sau canelat.
De asemenea, se pot face modificari la unele dintre modelele de lucrari din fier forjat, in functie de solicitarile clientilor.

Portile, panourile de gard, balustradele, copertinele si confectiile metalice sunt grunduite si vopsite cu pistol.
Pentru lucrarile de fier forjat confectionate, la cererea clientului, in functie de dimensiuni, se realizeaza zincare la rece prin imersie.

Preturile afisate sunt calculate, pe metru patrat (MP) sau metru liniar (ml), in functie de model si de materialele folosite.

SC NOVA METAL INOX SRL va garanteaza calitate inalta a lucrarilor, siguranta si promptitudine in realizarea cerintelor dumneavoastra!